Adviesgesprek

Meer weten?

info@zonpiek.nl

Uw zonnepanelen mogelijkheden inzichtelijk

In een adviesgesprek nemen we uw persoonlijke woonsituatie door om de mogelijkheden voor zonnepanelen te bepalen. Tevens bespreken we uw vragen en wensen.

Dit gesprek verplicht u tot niets.

Advies voor nu en voor later

In een adviesgesprek nemen we de mogelijkheden door om op uw dak zonnepanelen te plaatsen. Hiervoor kijken we onder andere naar de hoeveelheid zonnestroom die opgewekt kan worden en zetten die af tegen het jaarlijkse elektriciteitsverbruik. Zo bepalen we niet alleen hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden, maar ook hoeveel er in uw situatie zinvol zijn. Daarnaast nemen we ook de toekomstige situatie door. Gaat u elektrisch rijden, of krijgt u een elektrische boiler voor warm tapwater? Dan is het zinvol om daar nu al op voorbereid te zijn. Dat kan door alvast een omvormer te overwegen met meer vermogen, zodat er later zonnepanelen bijgeplaatst kunnen worden. Ook kan er een omvormer met geïntegreerde lader voor een elektrische auto aangeschaft worden, of een energiemanager. Een ander belangrijk onderwerp om op voorbereid te zijn is de salderingsregeling die de overheid wil gaan afschaffen. Zo komen we tot een totaalbeeld voor uw situatie en uw wensen. Uiteraard hoeft u niet te kiezen voor extra mogelijkheden, een zonne-installatie is er namelijk voor ieder budget.

Vraag een adviesgesprek of een offerte aan

Door onderstaand formulier in te vullen vraagt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op, telefonisch of per e-mail om uw vragen en wensen door te nemen. In het eerste contact bekijken we aan de hand van uw vragen en wensen welk adviestraject zinvol is. Tevens bekijken we alvast de mogelijkheden van uw dak, waarvoor we uw adresgegevens nodig hebben. Misschien weet u al precies wat u nodig heeft, dan kunt u hier direct een offerte aanvraag doen.

* = verplichte velden