Offerte aanvraag

Bel ons

06 203 95 301

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan

U kunt eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen door onderstaande velden in te vullen of door een e-mail te sturen en daarin aan te geven wat uw wensen zijn. Ook kunt u eerst meer informatie aanvragen of telefonisch advies krijgen.

Hoe wordt uw aanvraag behandeld?

In uw offerte aanvraag kunt u direct uw wensen en voorkeuren opgeven. Als u informatie over uw dak heeft en over uw elektriciteitsverbruik kunt u dat ook aan ons doorgeven. Met uw aanvraag gaan wij aan de slag door via internet het dak van uw woning te bekijken. Zo wordt onder andere bekeken hoeveel zonnepanelen op het dak passen en onder welke hellingshoek. Met die informatie nemen wij contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens ontvangt u een offerte die we telefonisch, online of bij u thuis kunnen toelichten.

Als u akkoord gaat met de offerte en deze getekend aan ons opstuurt komen we bij u langs voor een bezichtiging van het dak en de woning. Met deze ‘schouw’ wordt het dak nauwkeurig opgemeten en de meterkast en kabeldoorvoer mogelijkheden bekeken. Als blijkt dat de offerte na deze bezichtiging aangepast moet worden dan bespreken we dat met u. Bij grote afwijkingen op de offerte kunt u alsnog van de opdracht afzien. De opdracht wordt met het legplan en eventuele aanpassingen op de oorspronkelijke offerte aan u bevestigd. Tevens maken we een afspraak voor de montage en inbedrijfstelling.

Voor een offerte of informatie aanvraag vult u onderstaande velden in, in ieder geval de velden waar een * bijstaat.

Neem contact met mij op voor een offerte of stuur mij eerst meer informatie.
Dit zijn mijn gegevens:

* = verplichte velden