Over ons

Meer weten?

06 203 95 301

Het ZonPiek team

Johan Monster

Mijn naam is Johan Monster. Na mijn studie HTS Elektrotechniek heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. Sinds 2016 ben ik als zelfstandige actief in projecten met duurzame energie, voornamelijk op het gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen. Dat doe ik als vrijwilliger bij Energiecollectief Capelle en als projectontwikkelaar bij Coöperatie ZonKracht Capelle. Tevens geef ik als zelfstandige advies in zonneprojecten. In die rol kreeg ik soms de vraag om de zonnepanelen ook te leveren en te installeren en vanaf 2020 ben ik dat gaan doen.
Samen met de monteurs vormen we een ervaren team voor het installeren van grote en kleine zonnepanelen systemen. ZonPiek zonnepanelen helpt bewoners en MKB met goed advies aan een betaalbare zonnepanelen installatie.

Het montage team

Voor de montage op woningen en bedrijfsdaken hebben we veel ervaring opgebouwd. Hiervoor hebben we een montageleider, een elektricien en een monteur. Wij zijn VCA gecertificeerd voor veilig werken op hoogte, NEN 3140 gecertificeerd voor het werken aan elektrische installaties en hebben diverse opleidingen gevolgd voor het installeren en dakmontage. Voor het veilig werken op hoogte maken we gebruik van RSS dakrandbeveiliging en een elektrische lift.

ZonPiek montage zonnepanelen

Kwaliteit, service en garantie

Een zonnepaneleninstallatie hoeft niet duur te zijn, maar moet wel voldoen aan alle normen en veiligheidseisen. De installaties van ZonPiek zonnepanelen voldoen hieraan en bovendien bent u verzekerd van kwaliteit, service en garantie.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Werken op hoogte is niet zonder gevaar en moet veilig gebeuren. Dat geldt ook voor het werken met elektrische spanning in de meterkast. Onze monteurs hebben een Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VCA) certificaat en NEN 3140 certificaat voor het werken met laagspanning. Daarnaast voldoen onze projecten aan de overige geldende installatie- en veiligheidsregels zoals NEN 1010.

Profiteer ook van een ZonPiek zonnepanelen systeem

Met zonnepanelen van ZonPiek kunt u jarenlang stroom opwekken met een mooi rendement.