Zonnepanelen ervaringen

Bel ons

06 203 95 301

Bewoners die u voorgingen

In 2020 zijn we begonnen, en inmiddels hebben we aardig wat woningen van zonnepanelen voorzien. klanten vertellen hun ervaringen.

Annemarie en Ton uit Capelle aan den IJssel

We waren al langer op zoek naar een installateur die zonnepanelen op ons dak zou kunnen plaatsen. Dat bleek erg lastig aangezien we geen standaard dak hebben, maar een halfrond kunststof-pvc dak. En we willen geen lekkage krijgen door de zonnepanelen. Het Buurkracht initiatief van 2022 kon ook geen installateur vinden, maar met ZonPiek zonnepanelen is het wel gelukt en daar zijn we erg blij mee. Door de speciale ankers is er een waterdichte montage mogelijk gemaakt.

Mark en Marloes uit Krimpen aan den IJssel

We wilden al een tijdje zonnepanelen op onze garage. Omdat we niet precies wisten welke zonnepanelen het beste zijn in onze situatie zochten we een bedrijf met goed advies. Via de WoonWijzerWinkel kwamen we in contact met ZonPiek zonnepanelen en kregen we persoonlijk advies en begeleiding. Bij de uitvoering kon ik meehelpen omdat ik zelf in de installatiebranche zit. Zo konden we voordelig en snel de zonnepanelen geplaatst krijgen. Met onze energiemanager konden we direct na het inbedrijfstellen het teruglopende verbruik al zien. Al met al zijn we erg tevreden!

Marius uit Rotterdam Prins Alexander

Voor elektrisch rijden en elektrisch koken wilde ik graag extra zonnepanelen. Sinds 2012 lagen er al 20 zonnepanelen op mijn woning, maar er was ruimte voor meer. Bovendien wilde ik gebruik maken van de laatste techniek voor monitoring, om de prestaties van de huidige en de nieuwe panelen te kunnen zien. Daarvoor was maatwerk vereist. In contact met ZonPiek bleek al snel dat ze de juiste kennis en ervaring hebben om maatwerk te leveren. Met de nieuwe zonnepanelen-installatie ben ik erg tevreden. Met de monitoring APP kan ik elk paneel bekijken en vergelijken, zodat ik weet dat het systeem goed functioneert. En ze hebben ruim de tijd genomen voor begeleiding en om vragen te beantwoorden.

Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Prins Alexander
ZonPiek zonnepanelen heeft ook voor uw dak een goede oplossing

Vraag ook een offerte aan bij ZonPiek zonnepanelen