Zonnepanelen

Paradijsselpark en Zandrak
Capelle aan den IJssel

Bel ons

06 203 95 301

Zonnepanelen op de blauwe daken

In samenwerking met het Buurkracht Buurtteam van Paradijsselpark en Zandrak is een solide oplossing gevonden voor de blauwe kunststof daken. Hierbij worden standaard zonnepanelen toegepast.
Ook voor de overige woningen in Paradijssel en Zandrak heeft ZonPiek zonnepanelen uit Capelle aan den IJssel goede oplossingen.
Als bewoner van Paradijsselpark en Zandrak kunt u via deze webpagina een aanvraag doen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin worden de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw woning besproken.

Collectieve actie zonnepanelen

In het voorjaar 2022 is een Buurkracht buurtteam aan de slag gegaan met verduurzaming van Paradijsselpark en Zandrak. Er zijn toen bij veel woningen zonnepanelen geplaatst. Bij de (veelal blauwe) holle kunststof daken van het Paradijsselpark kon het Buurtteam toen geen leveranciers vinden met een waterdichte oplossing voor montage op deze daken.

Afgelopen zomer is samen met dit Buurtteam gekeken naar de beste oplossing voor deze kunststof daken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een anker dat speciaal is ontwikkeld voor bevestiging van zonnepanelen op kunststof daken. Daarmee is waterdichte en stevige montage mogelijk, zodat ook op deze woningen zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

     Het montage-anker voor bevestiging van zonnepanelen op kunststof daken

ZonPiek zonnepanelen heeft ook voor 'gewone' platte en schuine daken goede oplossingen

Voor een aanvraag vult u onderstaande velden in, in ieder geval de velden waar een * bijstaat.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek of stuur mij eerst meer informatie.
Dit zijn mijn gegevens:

* = verplichte velden